Privé- directiechauffeur

Directiechauffeur van Hendriks Taxi Services

waarom-opent-de-handzender-van-mijn-autosleutel-alleen-mijn-eigen-auto-1374 Als u de voorkeur geeft aan uw eigen auto, maar geen tijd of zin heeft om zelf te rijden, dan bestelt u een privé / directiechauffeur van Hendriks Taxi Services. Onze “chauffeursdienst” verandert uw auto in uw eigen, mobiel kantoor. Op de achterbank heeft u alle tijd en ruimte om uw zaken te regelen. U kunt rustig en geconcentreerd telefoneren met uw relaties en bij aankomst op uw bestemming hoeft u zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen. Onze chauffeur past met de grootste zorg op uw auto en wacht op uw terugkomst.
Wij zorgen ervoor, dat uw reis naar volle tevredenheid verloopt.

Directiechauffeur

Zelf rijden levert stress, onnodige risico’s om toch even een bericht te lezen, verloren tijd die beter besteed had kunnen worden. Maar om permanenten een chauffeur in dienst te hebben is kostbaar en vaak niet rendabel. Daarom biedt Hendriks TAXI Services allerlei mengvormen aan waarbij maximale flexibiliteit.

We zien u graag als klant !?

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.