Groepsvervoer

Groepsvervoer bij Hendriks Taxi Services

Hendriks Taxi Services verzorgt het groepsvervoer van u en/of uw medewerkers naar een seminar, cursus, personeelsfeest of welk ander (eenmalig) evenement dan ook.

U vindt dat de jubilaris een rit in een exclusieve taxi vervoerd moet worden? Uw medewerker eventueel met echtgenoot/partner wordt veilig “uit en thuis” gebracht?

Bij Hendriks Taxi Services bent u voor dit alles aan het juiste adres. Desgevraagd verzorgen wij voor u de gehele planning en communicatie. Wij beschikken over 6- en 8 persoons bussen, waardoor vervoer van grotere groepen géén enkel probleem is. Ook vervoeren wij wekelijks groepen van en naar uitgaansgelegenheden en festivals.

Onze scherpe tarieven zijn een uitdaging waardoor budgetoverschrijding voorkomen kan worden.

We zien u graag als klant !?

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.