Nieuwe BCT-leverancier betreedt de taximarkt

IT-bedrijf OCTO.CAB heeft een nieuwe Boordcomputer Taxi (BCT) geïntroduceerd. Hiermee kan geschakeld worden met MaaS-providers en een koppeling worden gemaakt met andere agenda-pakketten. 

Vanuit de combinatie van kennis uit de branche en de ervaring met de ontwikkeling van elektronische systemen wil OCTO.CAB met de nieuwe BCT een meerwaarde bieden op de markt. Het bedrijf stelt voor zowel zelfstandige ondernemers als ondernemingen met klein- en grootschalig vervoer, het verschil te willen maken.

“Wij zien dat de vraag vanuit de markt de laatste jaren flink aan het veranderen is. Hier willen wij op inspelen.” Hierbij kan onder meer gedacht worden aan de opkomst van Mobility as a Service-platforms. Door de toepassing van communicatietechnieken met de TOMP-API als basis, kan er gecommuniceerd worden met deze aanbieders.

Nieuwe app

Naast de BCT heeft het IT-bedrijf ook een app ontwikkeld waarmee posities en technische gegevens van het voertuig opgevraagd kunnen worden, diensttijden van chauffeurs bekeken kunnen worden en reviews en klachten ingelezen en opgevolgd. De chauffeur kan op zijn beurt weer informatie terugkoppelen naar de taxiondernemer.

Lees ook:

The post Nieuwe BCT-leverancier betreedt de taximarkt first appeared on TaxiPro.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.