Noot en Van Rhijn nemen activiteiten Hoek Vervoer over

Taxibedrijf Noot uit Ede heeft de boedel van het failliete vervoersbedrijf Hoek Vervoer overgenomen. Van Rhijn zet de zakelijke activiteiten van Hoek Zakelijk Vervoer voort. Hoek Vervoer werd twee weken geleden failliet verklaard. Ook Taxi Gomes uit Barneveld gaat een deel van het vervoer voor haar rekening nemen. De medewerkers en het wagenpark blijven grotendeels behouden.

“Met deze overname verstevigt Van Rhijn haar positie als één van de grootste zakelijk vervoer aanbieders in Nederland”, licht Martijn van der Kroef, directeur Van Rhijn, toe.

Hoek Vervoer

Hoek Vervoer werd twee weken geleden failliet verklaard als gevolg van financiële problemen waar het bedrijf mee kampte. Diverse pogingen om het bedrijf weer financieel gezond te krijgen mislukten waardoor het faillissement onvermijdelijk werd.

De curator is op zoek gegaan naar overnamepartijen. Na een ronde van biedingen bleek Noot Personenvervoer uit Ede de meest geschikte kandidaat. In het vervoerspakket van Hoek Zakelijk Vervoer werd er veel VIP-vervoer gereden. Dit werk is door Noot aangeboden aan Van Rhijn.

Vervoersvormen

Voor van Rhijn is dit een logische stap. Van der Kroef: “Van Rhijn is in de regio Utrecht verantwoordelijk voor diverse vervoersvormen. De zakelijke activiteiten van Hoek sluiten naadloos aan op onze dienstverlening welke wij reeds meer dan 35 jaar bieden. Mede door de aanvulling van deze activiteiten verstevigen wij onze positie in Midden Nederland en borgen wij de dienstverlening naar onze klanten nu en in de toekomst.”

Naast taxivervoer, zakelijk-, en VIP vervoer biedt het bedrijf ook groepsvervoer en touringcarvervoer in eigen beheer. De hoofdvestiging van het bedrijf staat in Utrecht en is 7 dagen per week 24 uur per dag bemenst.

Regievoerders

Alle zakelijke activiteiten van Van Rhijn worden aangestuurd door een Regiecentrale;
“De Regievoerders”. De Regievoerders zijn specialisten in complexe en zakelijke vervoersvraagstukken en werken voor overheden, bedrijven en zorginstellingen in heel Nederland. In de regio Utrecht coördineren de Regievoerders voor Taxibedrijf van de Pol, Ratax Utrecht, Van Rhijn Taxivervoer, Vakantietaxi.nl, Van Rhijn Tours en Van de Pol Tours

“Door deze unieke samenwerking wordt er gewerkt met 4 locaties. Utrecht is de hoofdvestiging, Woerden, Gouda en Zeist zijn nevenvestigingen. Hierdoor is het bedrijf flexibel voor iedere vervoersvraag”, aldus Van der Kroef.


Source: TaxiPro

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.