Over Ons

Over Hendriks Taxi Services

Wat kunt u verwachten

Service, kwaliteit en tijdigheid tegen een goede prijs kwaliteitsverhouding. Een open deur misschien, maar ondernemen is vooruitzien, daarom anticiperen en investeren wij voortdurend op dat wat komen gaat. Hieronder een stukje over ons.

Naast de herkenbare taxi’s op straat die door Hendriks Taxi Services worden verzorgd hebben we ook alternatieve interessante vervoersproducten.Voor Hendriks Taxi Services betekent dat: adequaat inspelen op alle ontwikkelingen binnen de vervoerswereld, maar ook met onze vervoersdiensten een oplossing zoeken- en, nog belangrijker vinden voor het steeds grote wordende mobiliteitsprobleem.

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.

 

Impressie van Hendriks Taxi Services

Wilt u reserveren?

Dat kunt u gemakkelijk doen op onze website.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.