ProMedia Group wint FD Gazellen 2015

ProMedia Group wint FD Gazellen 2015

ProMedia Group, de uitgever van online vakbladen TaxiPro, TankPro, SpoorPro, OVPro en VerkeersPro, heeft een FD Gazelle 2015 gewonnen. Het bedrijf staat op plek 25 in de categorie Noord-Brabant Klein. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die hard groeien en voldoen aan diverse strenge prestatiecriteria.

De afgelopen jaren zijn de titels van ProMedia Group uitgegroeid tot toonaangevende vakbladen in diverse mobiliteitsbranches. Daarnaast organiseert het bedrijf diverse evenementen, bijvoorbeeld Taxi Expo, de Tankstation Vakbeurs en de Lesauto Testdag.

FD Gazelle

FD Gazelle is een initiatief van Het Financieele Dagblad en beloont bedrijven die hard groeien. Alle ondernemingen die over de boekjaren 2012, 2013 en 2014 een onafgebroken groei van ten minste twintig procent hebben laten zien, mogen zich een FD Gazelle noemen.

Daarnaast is er een aantal andere belangrijke criteria, waarop de ondernemingen zijn getoetst door financieel specialisten van ABN Amro, Mazars en FD zelf. De ondernemingen met de hoogste omzetgroei per provincie per categorie ontvangen een Gouden Gazelle.

Online Kwaliteitsjournalistiek

“We zijn zes jaar geleden gestart met nieuwe innovatie ideeën om online kwaliteits-journalstiek te bedrijven. Dit is een mooie erkenning voor het harde werk dat we in die tijd geleverd hebben”, vertelt Joan Blaas, directeur ProMedia Group.

Bekijk het team van ProMedia Group via: www.promediagroup.nl/het-team

Bron: TaxiPro

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.