Regio Westfriesland besteedt doelgroepenvervoer aan

Regio Westfriesland heeft opdrachten aanbesteed voor het vervoeren van verschillende doelgroepen binnen het vraagafhankelijke en routegebonden vervoer van de zeven Westfriese gemeenten en WerkSaam. De opdrachtnemer verzorgt de planning en regie, registratie, klachtafhandeling, het verschaffen van informatie aan betrokkenen en opdrachtgever alsmede de uitvoering van het vervoer.

De aanbesteding bestaat in totaal uit drie percelen: vraagafhankelijk (Wmo-) vervoer, routegebonden vervoer (leerlingen en jeugdhulp) en WerkSaamvervoer. Op de laatste twee percelen kan niet los worden ingeschreven. De aanbestedingsstukken zijn hier volledig en onbeperkt in te zien. Inschrijven of deelname-aanvragen zijn via dezelfde webpagina elektronisch in te dienen. De kwaliteitscriteria voor de aanbesteding zijn in gelijke mate kwaliteit en weging. De opdracht loopt van 1 augustus 2023 tot en met 31 juli 2028. Twee keer verlengen met een jaar is mogelijk.

De regio Westfriesland bestaat uit de gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec. Zij gebruiken een afwijkende spelling, maar zijn onderdeel van de grotere regio West-Friesland. De openbare aanbestedingsperiode sluit op 8 december 2022.

Lees ook:

The post Regio Westfriesland besteedt doelgroepenvervoer aan first appeared on TaxiPro.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.