Seniorenkaart Hendriks Taxi

Gebruik Seniorenkaart (55+)

seniorenkaart hendriks taxi services

Hendriks Taxi Services introduceert de Seniorenkaart. Daarmee heeft u recht op een speciaal tarief.

Deze seniorenkaart kent 2 tarieven (tarief 1 en tarief 2). Hiermee kan gereden worden van en naar een adres in Den Bosch en omgeving. Er kan gebruik worden gemaakt van de kaart met maximaal 2 personen per rit . Reserveringen minimaal een uur van te voren onder vermelding van naam (en kaartnummer). Zodat wij de gewenste ophaaltijd kunnen garanderen. De rit kan door ons gecombineerd worden . Kaarten zijn niet overdraagbaar deze worden op naam uitgegeven.

Tarief 1 u betaalt  € 15,00

Geldig voor een rit binnen ‘s-Hertogenbosch met uitzondering van de wijk Maaspoort.

Tarief 2 u betaalt  € 20,00

Geldig voor een rit binnen de regio ‘s-Hertogenbosch van of naar: De Maaspoort Rosmalen / Hintham / Engelen / Empel / Flat Eickendonk in Vught / Hotel Vught.

????

Aanvragen van de seniorenkaart

Vult a.u.b. onderstaande gegevens in en druk op verzenden. Dan verwerken wij zo snel asl mogelijk uw aanvraag en nemen contact met u op als de kaart klaar is.

Aanvraag seniorenkaart
zoals de, van de, van der, etc.
Bezig met versturen

We zien u graag als klant !?

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.