Taxi Den Bosch

Hendriks Taxi Services in ‘s-Hertogenbosch is alweer 4 jaar een bekend taxibedrijf in Noord Brabant en ver daarbuiten. Het bedrijf is gevestigd aan De Meerheuvel in Engelen op industrieterrein De Vutter, ‘s-Hertogenbosch,. De vriendelijkheid, goede service, vakkundigheid en veilig vervoer staan bij ons hoog in het vaandel Dus daarom: Taxi nodig? Bel 073 – 636 36 36!

 

Met vakkundige chauffeurs en voldoende voertuigen staat Hendriks Taxi Services  24/7  voor u klaar!
Kernwaarden

Zoals elk zichzelf respecterend bedrijf hecht Hendriks Taxi Services aan haar kernwaarden. Deze kernwaarden zijn vanzelfsprekend maar vatten we graag nog even voor u samen:  eerlijkheid, servicegerichtheid, verantwoordelijkheid en kwaliteit.  Bij Hendriks Taxi Services neemt men verantwoordelijkheid, handelt men naar de wensen van de klanten, is men alleen tevreden met de allerbeste kwaliteit en respect voor iedereen. Je kunt er werkelijk met iedere wens op het gebied van personenvervoer terecht, waaronder:  seniorenvervoer, woon- werkvervoer, luchthaven service, leerlingen-, zieken-, rolstoelvervoer maar ook voor een privéchauffeur en nog veel meer.

 

A2 Taxi

Voor uw zakelijk vervoer is er A2 Taxi, een label van Hendriks Taxi Services . A2 Taxi brengt uw zakelijke rit naar een hoger niveau met een ultiem comfort. De chauffeurs van A2 Taxi zijn allemaal middelbaar tot hoger opgeleid, spreken uitstekend Nederlands (ABN) en de meest gangbare vreemde talen. Tijdens uw vervoer kunt u een krant lezen of werkzaamheden verrichten terwijl u veilig wordt vervoert.

Voor bijzonderheden en reserveringen: www.a2taxi.nl

 

Taxi-Centrale in ‘t Groen

Gaat u op vakantie? Wel zo prettig als het vervoer daarbij goed is geregeld.

Hendriks Taxi Services heeft hiervoor Taxi Centrale in ’t Groen als label opgenomen, voor details en reserveringen surf naar www.taxigroen.nl  en u zult zien dat  het vervoer naar de luchthaven en/of terug naar huis u op een prettige manier uit handen wordt genomen. Dat betekent dubbel genieten van uw vakantie.

Bel 073 – 636 36 36!

Check ook eens de website “www.goedkopernaarschiphol.nl” er zal een wereld voor u open gaan

 

Ook gebruik maken van Hendriks Taxi Services? Neem gerust contact op!

 

Hendriks Taxi Services

De Meerheuvel 14 (Industrieterrein de Vutter)

5221 EA ’s-Hertogenbosch

Tel. 073-636 36 36

www.hendriks-taxi-services.nl