Taxi Expo Benelux ’23? Geef uw mening

Het team achter Taxi Expo onderzoekt of het interessant is om in 2023 een gecombineerde vakbeurs te organiseren voor zowel Nederland, België en Luxemburg. Taxi Expo Benelux ’23 zou dan in oktober 2023 in Zuid-Nederland plaatsvinden. 
Voor de locatie wordt gedacht aan Breda, zodat de beurs voor Belgische bezoekers niet te ver rijden is. Vanuit een groot deel van zowel de Randstad als Vlaanderen is Breda in een uur rijden te bereiken.

Voordelen

Een gecombineerde Benelux-editie heeft een aantal voordelen:

  • In zowel Nederland, België als Luxemburg spelen vergelijkbare uitdagingen in de taxisector, zoals de energietransitie, hoge energieprijzen, verzekerbaarheid en bookingsapps.
  • Met een Benelux-editie kunnen we voor de taxisector in België een netwerkmoment, vakbeurs en congres organiseren.
  • Een gecombineerde vakbeurs kan als voordeel hebben dat we met meer bezoekers uit verschillende markten op één beurs staan en contact met elkaar kunnen leggen.

Uw mening telt

Wij hakken echter geen knopen door zonder de mening van onze trouwe lezers. Wij zijn ontzettend nieuwsgierig naar hoe jullie over een eventuele Taxi Expo Benelux ’23 denken. Daarom hebben we een poll gemaakt. In deze poll kunt u gemakkelijk aangeven wat je van het idee vindt. Uw mening telt! U vindt de poll aan de rechterkant (in de sidebar) van deze website.

Taxi Expo ’22

Daarnaast vindt op 6 oktober Taxi Expo ’22 plaats. Tijdens dit evenement komen in Houten alle belangrijke partijen in de taxi-sector bij elkaar. Met een vakbeurs, een congres, een programma van hoogwaardige workshops, een netwerkborrel en een netwerkdiner, vormt Taxi Expo ’22 dé ontmoetingsplek om kennis en ideeën met elkaar uit te wisselen over de taxi-sector. Registreer jezelf hier.

Taxi Expo 2019 - 10 oktober 2019 | © Verkijk
Sfeerimpressie van de netwerkborrel op Taxi Expo.

Lees ook:

The post Taxi Expo Benelux ’23? Geef uw mening first appeared on TaxiPro.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.