Taxi Reserveren A2

Gewoon een taxi reserveren

We zijn bijna onderweg

Online een taxi reserveren? klik op de blauwe balk / button bereken ritprijs of online reserveren. Vooraf betalen bijv. IDEAL wordt op prijs gesteld.

Graag zijn wij u een volgende keer weer van dienst.

Houd er rekening mee dat onze diensten op carnaval oud/nieuw uitsluitend beschikbaar zijn voor luchthavenvervoer. Denk ook aan de Feestdag toeslag bij het boeken van een luchthaven rit op de bekende feestdagen.

Voor uw zakelijk- privé Luchthaven vervoer

Hendriks Taxi Services geeft een nieuwe, frisse kijk op chauffeursdiensten. Wij brengen uw (zakelijke) rit naar een hoger niveau. Bij iedere rit bieden wij het hoogste comfort op maat. Onze chauffeurs zijn middelbaar tot hoger opgeleid, spreken ABN en vreemde talen en zijn altijd op de hoogte van wat zich in de wereld afspeelt. Reserveer hierboven (door op het logo te klikken) direct uw  Taxi.

Voor uw gecombineerd luchthaven- vakantievervoer

Hendriks Taxi Services regelt onder andere het vervoer van reizigers die een vliegreis geboekt hebben en daarbij ook het vervoer naar de luchthaven en/of terug naar huis geregeld willen hebben. Op die manier wordt u alle zorg uit handen genomen, en kunt u van een welverdiende vakantie genieten. Reserveer hierboven (door op het logo te klikken) direct uw taxi

 

 

We zien u graag als klant !?

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.