Valys

Met Valys door heel het land

valys

Met een pas van Valys kun je gemakkelijk door heel Nederland reizen met vast tarief per kilometer en een maximaal aantal kilometers op jaarbasis. Deze pas kan je aanvragen bij Valys en is vaak een aanvulling op de regiotaxi. Waar het bereik van de regiotaxi ophoud kan je hiermee verder.

Een rit boeken gaat gemakkelijk via www.valys.nl door in te loggen met uw pasnummer en het door u gekozen wachtwoord. Je moet echter wel een dag van te voren boeken anders komen er nog extra kosten bij. En natuurlijk is er een minimum van 1 uur van te voren zoals bij de regiotaxi.

We zien u graag als klant !?

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.