Woon- werkvervoer

Werkvervoer in comfort bij Hendriks Taxi Services

De meeste bedrijven maken wel eens gebruik van de diensten van een taxibedrijf. Maar is het wel een taxibedrijf dat voldoet aan de door u gestelde eisen? Kunt u erop vertrouwen dat een taxi voor woon-werkvervoer snel beschikbaar is in heel specifieke gevallen?

Bijvoorbeeld:
Eén van Uw werknemers heeft een arm of been gebroken en kan niet op eigen gelegenheid naar het werk komen, maar kan eigenlijk nog wel gewoon zijn of haar werkzaamheden verrichten. Wat kunt u doen in zo’n geval?

woon- werkvervoerWat u nodig heeft, is een “partner in vervoer” die meedenkt en snel en goed kan inspelen op een noodsituatie. Neem contact met ons op…! Wij zorgen ervoor dat uw medewerker elke ochtend op tijd op zijn werk is, maar ook weer op tijd terug naar huis wordt gebracht. U en uw werknemer varen hier beide wel bij. Voor ons is het “dagelijkse praktijk” en dus geen probleem! Bovendien hoeft u het voor de kosten niet te laten !

Met één telefoontje naar 088 63636363 wordt het in goed onderling overleg geregeld…!

Woon-werk vervoer is een ideale oplossing voor bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Medewerkers worden opgehaald en gaan samen in een Hendriks Taxi Services-bus naar de werkplek. Hierdoor bent u als bedrijf zeer milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. Uw medewerkers zijn altijd op tijd aanwezig, er blijven voldoende parkeerplaatsen over voor klanten of andere bezoekers en u heeft de voordelen van de service en kwaliteit van Hendriks Taxi Services.

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid dat u of uw medewerker individueel in een luxe-auto vervoerd wordt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Gerenommeerde bedrijven in de regio ‘s-Hertogenbosch, maar ook daarbuiten, maken al gebruik van deze service.

We zien u graag als klant !?

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.