Ziekenvervoer

Ziekenvervoer van Hendriks Taxi Services

Sinds jaar en dag zijn wij in onze omgeving een betrouwbare partner als het gaat om zittend ziekenvervoer. Wij brengen u met zorg en omzichtigheid naar alle ziekenhuizen en zorginstellingen in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

rolstoel hts

Om in aanmerking te komen voor een vergoeding voor zittend ziekenvervoer heeft u in ieder geval een schriftelijke verklaring nodig van uw behandelend arts met een van onderstaande indicaties voor zittend ziekenvervoer:

  • Hendriks Favicon u moet nierdialyses ondergaan;
  • Hendriks Favicon u moet oncologische behandelingen met chemotherapie of radiotherapie ondergaan;
  • Hendriks Favicon u kunt zich uitsluitend met een rolstoel verplaatsen;
  • Hendriks Favicon u bent zo beperkt in uw gezichtsvermogen dat u zich niet zonder begeleiding kunt verplaatsen.

Zorgverzekeraars mogen daarnaast een uitzondering maken voor patiënten die langdurig op vervoer zijn aangewezen. Aan de hand van de volgende -landelijk vastgestelde- criteria wordt bepaald of u toch in aanmerking komt voor zittend ziekenvervoer:

  • Hendriks Favicon het aantal maanden dat u op vervoer bent aangewezen;
  • Hendriks Favicon uw reisafstand (enkele reis) in kilometers;
  • Hendriks Favicon de frequentie dat u vervoer nodig heeft (aantal keren per maand);
  • Hendriks Favicon het betreft vervoer naar een bestemming die geheel of gedeeltelijk ten laste komt van de nieuwe Zorgverzekeringswet.

Mocht u in aanmerking komen voor vervoer, dan wordt u vervoerd in onze representatieve taxi’s en onze ervaren en gediplomeerde chauffeurs begeleiden u naar uw bestemming.

tel nr htsWij bieden ook de mogelijkheid van rolstoelvervoer. Dit vervoer geschiedt geheel overeenkomstig de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (VVR) mits de rolstoel voldoet aan de wettelijke eisen. Op basis van de contracten die wij hebben afgesloten, kunnen wij de kosten rechtstreeks declareren bij de verzekeringsmaatschappijen.

ziekenvervoer hendriks taxi services
Mocht u vragen hebben, of is hulp nodig bij het aanvragen van een taxivergoeding, aarzel dan niet om ons te bellen. Want ook hierbij reiken wij u graag de helpende hand : 088-6363636

We zien u graag als klant !?

Hendriks Taxi Services levert vervoersdiensten die toegespitst zijn op de individuele klantwensen. Zoals reeds eerder verwoord: Vervoer op maat voor particulieren, bedrijf of (overheids)instelling. Efficiënt, comfortabel en last but not least betaalbaar (natuurlijk kunt u ook betalen met pin of creditcard). Mede hierdoor staat de klant centraal in alles waar Hendriks Taxi Services voor staat. Natuurlijk beschikt ons bedrijf over het TX keurmerk en zijn wij aangesloten bij DVG personenvervoer.

Hendriks Taxi Services viert dit jaar haar 10 jarig jubileum!

Opdrachtgevers, Klanten en Medewerkers bedankt.